Více se dozvíte v následujícícm e-mailu. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Vážení ředitelé, vážení učitelé a uživatelé systému BAKALÁŘI, 
rád bych Vás jménem celého týmu pozval na Bakalářskou konferenci, která se bude konat ve dnech 8. a 9. 11. 2021 v Kongresovém centru v Pardubicích. 

Letošní konference bude, věřím, v něčem odlišná od těch, které jsme pro Vás pořádali v minulosti. Více se zaměříme na Vaše názory a očekávání v průběhu celé konference, a to formou online anket se živým zobrazením výsledků.

Vaše vstupy budou mít velký význam pro další směřování našeho úsilí. Naším cílem je přinášet řešení, která Vám budou při práci vyhovovat, a to jak ve škole se studenty, tak i při komunikaci s rodiči.

Pokud se Vám letos nepodaří Bakalářské konference zúčastnit, nevadí, není to jediná příležitost, jak se osobně setkat. V průběhu celého příštího roku plánujeme řadu setkání blíže k Vám, ve Vašich regionech, kde se budeme ptát na Vaše přání a preference.

Přejeme Vám úspěšné dny a zejména hodně zdraví!

Za celý team BAKALÁŘI software s.r.o.,
Ing. Ondřej Sedloň, MBA
Ředitel, jednatel společnosti
Všechny důležité informace o konferenci najdete na následující stránce. Upozorňujeme, že se jedná o jednodenní konferenci se stejným programem pro oba dny. Vybrat si ale můžete termín, který vám bude lépe vyhovovat.
Přijďte se s námi setkat. Stačí se zaregistrovat pomocí následujícího odkazu.
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do vašeho e-mailu?

Klikněte na následující odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu vám odešleme ověřovací e-mail, který pak jedním kliknutím potvrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail