Více se dozvíte v následujícím e-mailu.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Dnes pro vás máme samé hezké a důležité zprávy. Tak si je nenechte ujít.

Hned pro začátek vám chceme opravdu moc poděkovat za otevřenost a spolupráci při zlepšování školního systému Bakaláři. Byla to taková pozitivní vlna, která nám vyrazila dech.
 
Na naši výzvu se přihlásilo přes 300 škol! To, že jste nám věnovali svůj čas, je pro nás nejlepší odměna. Zároveň váš zájem bereme jako důležitý signál a chceme i dál ve spolupráci pokračovat. 

Co je pro nás na prvním místě?

Váš názor. Protože bude určovat, jakým směrem se bude dál ubírat vývoj školního systému Bakaláři. Víme totiž, že je určený hlavně k usnadnění vaší každodenní práce. Tím víc chceme, aby byl pro vás uživatelsky příjemný.

Čemu se věnujeme v tomto roce?

Slíbili jsme vám, že se v tomto roce budeme víc věnovat úpravám školního systému Bakaláři. Děje se u nás také celá řada interních firemních změn. Díky nim budeme umět vaše názory a náměty zapracovat a dát jim jasnou prioritu. Věříme, že zároveň budeme umět otevřeně komunikovat. Chceme vám dávat vědět, na jakých námětech se chystáme dál pracovat.

Jakou jste nám dali zpětnou vazbu?

Myslíme si, že tím správným začátkem je seznámit vás se závěry hloubkových rozhovorů. Ty jsme společně s některými z vás pořádali na začátku roku 2022. Chcete vědět víc? Klikněte na článek. Čtení vám zabere jen pár minut.

Bude ještě možnost se do zlepšování Bakalářů zapojit?

Určitě ano. Do konce června chystáme na vybraných místech po celé ČR další pracovní setkání. A hlavně rozhovory s vámi nad tématy z předchozího výzkumu, protože si chceme ověřit nové nápady.

Jak se do zlepšování školního systému Bakaláři zapojit?

Je to jednoduché. Stačí, když nám necháte kontakt. My vás kvůli spolupráci už oslovíme sami.

Celý článek o hloubkových rozhovorech je tady
Jsme moc rádi, že vás máme a můžeme se na vás obrátit.

Krásný den, 
Váš tým Bakalářů
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do vašeho e-mailu?

Klikněte na následující odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu vám odešleme ověřovací e-mail, který pak jedním kliknutím potvrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail