Více se dozvíte v následujícím e-mailu.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo
Chceme vám práci spojenou s koncem školního roku co nejvíc usnadnit, a proto jsme připravili videa s návody pro systém Bakaláři.

Co v nich najdete?
1. Několik tipů pro tisk vysvědčení

Čeká vás tisk vysvědčení? Před tiskem je potřeba, aby správce systému Bakaláři udělal několik úkonů. Ve videu se seznámíte s těmi nejdůležitějšími.
 
2. Uzávěrka před klasifikací

Každou školu v průběhu prázdnin čeká povýšení systému na nový školní rok. Podívejte se ve videu na důležité kroky, které je potřeba projít.

Prodlužujeme pracovní dobu telefonické podpory
Do konce školního roku vám budeme víc po ruce. Víme, že tisk vysvědčení znamená pro školy vyšší objem práce, který je nutný zvládnout. Také jste nám dávali zpětnou vazbu, že to tak potřebujete. 

Proto jsme do 28. června rozšířili pracovní dobu naší telefonické podpory. Konkrétně od pondělí do pátku v čase od 7:30 do 16:30 hodin.
Potřebuje naši pomoc a radu?

Ozvěte se nám na e-mail podpora@bakalari.cz nebo na telefon 
466 566 982. Rádi vám se vším pomůžeme.

Krásný den vám přeje,
tým Bakalářů
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do vašeho e-mailu?

Klikněte na následující odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu vám odešleme ověřovací e-mail, který pak jedním kliknutím potvrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail