Praktické tipy pro správu aplikace.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo
Srdečně vás zveme na odbornou konferenci, která se uskuteční 23. 11. 2022 v Pardubicích. Konference je letos zaměřena speciálně na témata a problémy, které jsou aktuální pro IT správce a administrátory.
Na co konkrétně se můžete těšit?

Administrace Bakalářů v praxi

V praktické části se dozvíte spoustu užitečných tipů, jak efektivně pracovat se systémem Bakaláři.

Představíme vám nové funkce a názorně si ukážeme, jak je nastavit a správně používat, aby vám i vaší škole byly maximálně nápomocné. Pomůžeme vám zorientovat se ještě detailněji v parametrech a nastavení aplikací.

Na konkrétních příkladech si ukážeme praktické návody, jak řešit nejčastější problémy spojené s administrací systému. Zároveň ukážeme praktické aspekty provozu v cloudu a přechodu na něj.

Bezpečnost dat v Bakalářích i mimo ně

Ve druhé části se budeme věnovat velmi aktuálnímu tématu ochrany dat.

Mimo jiné se dozvíte, jak správně pracovat s daty v aplikacích a jak vyhovět všem aktuálním legislativním požadavkům. Probereme problematiku GDPR a etického hackingu a jejich praktické důsledky ve škole. 

Nenechte si ujít letošní Bakalářskou konferenci pro IT správce a administrátory a dozvíte se spoustu praktických návodů a tipů!

Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail