Jak opětovně nahrát CSV soubor s výsledky přijímacího řízení.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Vážení uživatelé,

když MŠMT a CERMAT v pátek 10. května rozhodli o anulování výsledků nahraných do DiPSy, informovali jsme vás newsletterem o nutnosti úprav v aplikaci Bakaláři, aby bylo možné znovu importovat opravná rozhodnutí.

Připravili jsme pro vás návod, jak postupovat, abyste bezpečně a co nejjednodušeji opět nahráli soubor CSV.

Před samotným importem opravených rozhodnutí o přijetí/nepřijetí je potřeba provést tyto kroky:
  • aktualizovat aplikaci Bakaláři (aktualizace 24.0.0511.0 vydána 11. 5. 2024),
  • udělat zálohu dat modulu Přijímací řízení,
  • odstranit rozhodnutí dříve vložená do Bakalářů.
Mazání výsledků proběhne automaticky. Tato funkce je součástí nové verze, proto je důležité aplikaci před zahájením importu aktualizovat. Dojde k vynulování položky stavu přijetí žáka (VYSL_P_R) a položky s informací o oboru, na který byl uchazeč přijat (PRIJ_OBOR).

TIPY:
  • Evidujete v jedné aplikaci více oborů? K automatickému mazání dat dojde pouze jednou, abyste si již opravená data při importu dalšího souboru nesmazali.
  • Máte uchazeče ve stavu přerušného/zastaveného správního řízení? Takový uchazeč se v CSV souborech nenachází, a proto v automatickém mazání původních dat zůstane ve vašich Bakalářích stále evidován a k žádné změně nedojde.
  • Provedli jste import v pátek nebo v sobotu? I v tomto případě je nutné aktualizovat aplikaci Bakaláři a provést opětovný import dat.
Děkujeme za trpělivost. Věříme, že teď už bude vše v pořádku.
S pozdravem,
Tým Bakaláři
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do vašeho e-mailu?

Klikněte na následující odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu vám odešleme ověřovací e-mail, který pak jedním kliknutím potvrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice,
který už přes 30 let pomáhá školám zvládat
každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail