Více se dozvíte v následujícím e-mailu.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Vážení uživatelé,

s radostí vám ve webové aplikaci systému Bakaláři představujeme nový modul Vzdělávací materiály. Tento modul je jedinečným místem, kde naleznete různé výukové materiály od prověřených dodavatelů. Je navržen tak, aby usnadnil vaši práci a podpořil vzdělávací proces.
Co modul nabízí?
  • Přístup k ověřeným materiálům: V první, zkušební verzi jsme přizvali renomovanou Khanovu školu, která poskytuje kvalitní a interaktivní vzdělávací obsah.
  • Přehledné členění: Mariály jsou uspořádány podle předmětů a témat, což usnadňuje vyhledávání a použití.
  • Fulltextové vyhledávání: Umožňuje rychle najít konkrétní materiály podle klíčových slov.
  • Filtrování: Jednoduše si najdete materiály, které jsou vhodné pro nižší/vyšší stupeň základní školy nebo střední školu.
  • Funkce Oblíbené: Materiály si můžete označit jako oblíbené a snadno se k nim vracet.
  • Více než 5 500 videí a lekcí.
Pro koho je modul určen?
  • Učitelům: Materiály můžete využít k doplnění výuky a obohacení hodin.
  • Žákům a rodičům: Slouží jako doplňkový zdroj informací k prohloubení znalostí.
Modul je aktuálně dostupný v testovací verzi a je pro všechny uživatele zdarma. Těšíme se na vaši zpětnou vazbu, která nám pomůže modul vylepšovat a přizpůsobovat vašim potřebám.

Naše plány do budoucna:

Zapojíme více dodavatelů s různým typem obsahu (videa, cvičení, doplňovačky, spojovačky, tematické bloky). Zároveň budeme přidávat další funkce, např. intuitivní navržení dalších typů cvičení podle vybraného tématu, sledování osobního rozvoje atd. Učitelům nabídneme nástroj na přípravu hodiny, kde mohou jednoduše naplánovat rozvržení a strukturu hodiny, doplnit texty a rovnou využít dostupné vzdělávací materiály.

Věříme, že tento modul bude vaším cenným pomocníkem. Těšíme se na vaši zpětnou vazbu a přejeme vám příjemné používání!
S pozdravem,
Tým Bakaláři
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do vašeho e-mailu?

Klikněte na následující odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu vám odešleme ověřovací e-mail, který pak jedním kliknutím potvrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice,
který už přes 30 let pomáhá školám zvládat
každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail