Více se dozvíte v následujícím e-mailu.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Vážení uživatelé aplikace Bakaláři,

máme pro vás skvělou novinku! Připravili jsme novou funkci v aplikaci Bakaláři, která vám usnadní vyhodnocení přijímacího řízení pro cizince s redukovaným hodnocením. Jak to funguje?

Zařazení velkého množství cizinců bez zkoušky z českého jazyka do výsledkové listiny přijímacího řízení je časově náročný proces. Nová funkce umožní školám v jednom kroku spojit výsledky žáků, kteří konají kompletní přijímací zkoušky, s těmi, kteří zažádali o prominutí zkoušky z českého jazyka, a následně je zařadit do výsledkové listiny

Redukované pořadí všech uchazečů se vytváří na základě hodnocení jednotné přijímací zkoušky z matematiky, hodnocení těch částí školní přijímací zkoušky, které neověřují znalosti českého jazyka a dalších kritérií přijímacího řízení. To znamená, že redukované pořadí se vztahuje na všechny části přijímacího řízení, s výjimkou zkoušek z českého jazyka.

Mechanismus zařazení žáků jsme připravili na základě vyhlášky č. 244/2018 Sb. dle § 14 dané vyhlášky a následných konzultací s MŠMT.

Věříme, že vám tato nová funkce výrazně usnadní práci s přijímacím řízením pro cizince. 
Pokud byste měli jakékoli dotazy, neváhejte a ozvěte se nám na e-mailovou adresu podpora@bakalari.cz, případně zavolejte na telefonní číslo 466 566 982.
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do vašeho e-mailu?

Klikněte na následující odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu vám odešleme ověřovací e-mail, který pak jedním kliknutím potvrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail